Maak een afspraak

Tijdens de eerste afspraak bespreken we je huidklacht. In overleg stellen we een behandelplan op en geven we een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig is om het beste eindresultaat te bereiken. Ook de kosten worden besproken; vaak kunnen we al zeggen of de zorgverzekeraar de behandeling vergoedt.

Bij jouw intake kunnen we een huidscan maken met de Observe 520. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we een analyse maken van jouw huid waarna we jou precies kunnen adviseren hoe we jouw huidprobleem gaan oplossen.

Huidtherapiepraktijk Den Haag

Verheeskade 509 – G
2521 DG Den Haag

Gevestigd in gezondheidscentrum Calandria op de 1e verdieping, rechterwachtkamer.

Openingstijden

Maandag 8.00- 18.00 / dinsdag 9.00- 19.30 / woensdag 8.30- 17.30

Auto

De auto kunt je voor de deur parkeren. Van 9.00 uur tot middernacht is het betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Je kunt de praktijk bereiken met
· bus 22 en 26, halte Calandplein
· tram 1, 16 en 17, halte Leeghwaterplein

Huidtherapiepraktijk Berkel en Rodenrijs

Kerksingel 19
2651 CC Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.30

Klachtenregeling

Wij vinden het heel belangrijk dat jij tevreden bent over de aan jou verleende zorg! Ben jij niet tevreden, dan hopen wij dat jij jouw klacht of suggestie met ons wilt delen. Geef dit dan aan bij de medewerker door wie je bent behandeld. Of stuur een e-mail naar mail@cosmederm.net. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek om te bekijken of we je klacht kunnen verhelpen.

Mocht je toch niet tevreden zijn met de oplossing die wij je aanbieden, dan kun je je wenden tot de klachtencommissie van onze beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Deze klachtencommissie is onafhankelijk en zij zullen jouw klacht met de grootst mogelijke zorg behandelen.