Chemische Peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid oplost. De peeling stimuleert de huid om te vernieuwen. Er zijn verschillende soorten chemische peelings. Welke peeling geschikt voor jou is, hangt af van je type huid, je teint en de conditie van je huid. Aan de hand daarvan bepalen we welke peel voor jou het beste is.

Of neem contact op: 070 880 4422

Vanaf

Chemische peeling oppervlakkig – medium € 55,-
Chemische peeling medium – combi € 85,-
TCA peeling € 150,-

 

Wij hebben contracten met elke zorgverzekeraar. Acnetherapie wordt vaak vergoed uit het aanvullende pakket. Wij zijn aangesloten bij NVH en KP.

CosmeDerm huidtherapie Chemische Peeling

Voor een gave, gladde huid


Effectief

Er is een breed scala aan verschillende soorten peelings: van licht, medium tot sterke peelings. Je zou misschien denken dat sterkere peelings effectiever zijn, maar dat is niet altijd zo. Daarom zoeken wij samen met jou een peeling uit die het beste past bij het effect dat je wilt bereiken. Ook zijn combinaties mogelijk van sterkere en lichte peelings voor een gewenst resultaat.

Behandelmethodes chemische peeling

We begeleiden je van het eerste intakegesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 070 880 4422

cosmederm huidtherapeut

Maak een afspraak

Wil jij ook weten wat voor huid je hebt? 
Bij jouw intake kunnen we een huidscan maken met de Observe 520. Daarmee maken een analyse van jouw huid waarna we  precies kunnen adviseren hoe we het huidprobleem kunnen oplossen. Een intakegesprek kost €15,- en is inclusief huidscan en huidanalyse.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereiken op: