Endermologie

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage van de huid. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht verhard (litteken)weefsel.

Vanaf

Endermologie losse behandeling € 55,-
Endermologie kuur 10 behandelingen € 500,-
CosmeDerm huidtherapie endermologie

Pakt cellulite en lokale vetopstapelingen aan  

Naarmate we ouder worden neemt het collageen in de huid af, waardoor de huid minder stevig en egaal wordt. Om de collageenproductie te stimuleren, werkt het lipomassage apparaat op het bindweefsel waar zich het meeste collageen bevindt. Het massageapparaat pakt in het te behandelen gebied een huidplooi op om de vetopslag te verminderen en rolt deze vervolgens weer af om de huid te verstevigen. Tot slot wordt de plooi opgerold om de huidplooi opnieuw vorm te geven en deze glad te strijken, met een gladde en strakke huid als eindresultaat.

Heb je last van:

  • cellulite
  • lokale vetopstapelingen die ondanks een gezonde lifestyle niet verdwijnen
  • een verslapte huid
  • losse huid na de zwangerschap
  • verandering van contouren door de menopauze
  • losse huid na gewichtsverlies

Dan is een endermologie massagebehandeling uitermate geschikt voor jou.

Deze behandeling past bij het aanbod van een efficiënte en natuurlijke verzorging die de verouderingsverschijnselen vertraagt en vermindert. Vet wordt 70 procent sneller afgebroken en de stevigheid van de huid verbetert zelfs met 240 procent.

Heeft afslanken invloed?

Soms kun je sporten of gezond eten wat je wilt: toch kunnen er lokale vetophopingen op de buik, billen of benen blijven bestaan. Lipomassage™ by Endermologie® pakt vetten en een verslapte huid aan die niet reageren op sporten of diëten. Je silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Kan CosméDerm cellulite gladmaken?

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en vaak ook vochtretentie. De lipomassage™ maakt de ingekapselde vetcellen vrij. De huid wordt zachter en gladder en geleidelijk verdwijnt de cellulite.

Kan CosméDerm de huid verstevigen?

Schommelingen van gewicht, zwangerschap en ouder worden: dit zijn oorzaken waardoor de huid geleidelijk haar soepelheid en strakheid verliest. Het hele lichaam, zoals bepaalde delen van de armen, de binnenkant van de benen en de buik, is daar onderhevig aan. De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en de huid wordt opnieuw strak en soepel.

Is het mogelijk om contouren te verbeteren?

Bepaalde zones van het lichaam kunnen niet symmetrisch zijn of een fijnere vorm missen. De buik, heupen en billen zijn daar voorbeelden van. Het silhouet wordt afgelijnd waardoor er een beter evenwicht ontstaat tussen vorm en volume.

We begeleiden je van het eerste intakegesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg