Microneedling

De microneedling-behandeling met de dermapen is een van nieuwste behandelingen op het gebied van huidverbetering. In onze praktijk bereiken we prachtige resultaten met deze techniek: de huid wordt steviger, egaler en gladder.

Vanaf

Microneedling € 150,-
CosmeDerm huidtherapie microneedling

Een boost voor je huid

De dermapen is een stempel die hele kleine steriele naaldjes bevat. Er worden minuscule prikjes in de huid gemaakt. Deze stimuleren de huid tot aanmaak van huidverbetering.  Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

De dermapen wordt gebruikt voor:

  • vermindering van rimpeltjes
  • verbeteren van littekens, zoals acnelittekens
  • verkleining van poriën
  • verbetering van de huidstructuur
  • vermindering van striae
  • vermindering van pigmentvlekjes

De huid wordt al na een aantal behandelingen steviger en gladder.

Acne(littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. Dat komt omdat de celdeling een enorme boost krijgt. Teveel aan pigment, bij bijvoorbeeld ouderdomsvlekken, die zich in de bovenste huidlagen bevinden, zal verdwijnen of vervagen. De behandeling wordt elke 4 weken herhaald. Er zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Na de behandeling

De huid is hierna wat rood en gevoelig worden. Over het algemeen is dit de volgende dag verdwenen. Een paar dagen na de behandeling kan de huid gaan vervellen. Dat komt door de snellere celdeling, die zorgt voor een mooie, gezonde huid. In onze kliniek bereiken we prachtige resultaten met deze techniek: de huid wordt steviger, egaler en gladder.

We begeleiden je van het eerste intakegesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg