Privacy verklaring

Of neem contact op: 070 880 4422

CosméDerm huidtherapie kan persoons- en medische gegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze producten en/of diensten.

CosméDerm huidtherapie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres, huisnummer, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Geboortedatum
  • BSN
  • Verzekerde nummer (relatienummer zorgverzekering) 
  • Verwijzer en eventuele AGB code
  • Uitsluitend medische informatie relevant voor de behandeling
  • Eventueel foto’s
  • Documenten zoals verwijzingen, hulpmiddelenaanvraag en/of machtigingen

Waarom verwerken wij deze gegevens

Omdat u cliënt bent bij CosméDerm huidtherapie beheren wij uw persoons- en/of medische gegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om u de benodigde en gevraagde producten, therapieën en diensten te kunnen leveren. Bijvoorbeeld het aanmeten en toesturen van steunkousen, het afhandelen van declaraties richting zorgverzekeraars of het afstemmen van een behandeling. 

U bent niet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het wel mogelijk dat wij onze werkzaamheden niet kunnen uitvoeren.

Gegevensverstrekking aan derden

CosméDerm huidtherapie verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huid therapeutische zorg en/ of (medische) hulpmiddelen, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Hoelang bewaren wij uw gegevens 

CosméDerm huidtherapie bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw persoonsgegevens en medisch dossier 15 jaar te bewaren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Te allen tijde bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, eventueel mee te nemen of te laten verwijderen. Wetgeving verplicht ons dat u wel een legitimatie toont. Daarom is het handig als u ons tevoren een berichtje stuurt en wij daarna contact met u opnemen om een afspraak te maken. Dan plannen we er tijd voor in. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar cosmederm@outlook.com

U kunt ook bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens en u heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

We begeleiden je van het eerste intake gesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intake gesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 070 880 4422

CosméDerm Huidtherapie Den Haag

Maak een afspraak

Wil jij ook weten wat voor huid je hebt? 
Bij jouw intake kunnen we een huidscan maken met de Observe 520. Daarmee maken een analyse van jouw huid waarna we  precies kunnen adviseren hoe we het huidprobleem kunnen oplossen. Een intakegesprek kost €15,- en is inclusief huidscan en huidanalyse.

ma 8.00- 18.00 / di 9.00- 19.30 / wo 8.30- 17.30 / do 9.00- 17.30 / vr 9.00- 17.30

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereiken op: