Over ons

Bij Cosméderm hoef je geen standaard advies te verwachten en ook niet bang te zijn dat we je van alles aansmeren. Voor een intake nemen wij de tijd om echt alles in kaart te brengen.

Daarom kies je voor CosméDerm:

  • Gediplomeerde huidtherapeuten met hart voor het vak
  • Gespecialiseerd in de lichte én de donkere huid
  • Client staat centraal
  • Professionele, moderne behandelmethoden
  • Veel behandelingen worden vergoed
  • Nauwe samenwerking met artsen, dermatologen en radiotherapeuten
  • U kunt terecht met én zonder verwijzing van een arts
CosmeDerm Den Haag huidtherapeut Suzan Roeloffs

Suzan

“Huidklachten zoek ik tot de bodem uit”

Ik hou ervan om problemen op te lossen, en uiterlijk en schoonheid hadden ook altijd mijn interesse. Twintig jaar geleden was huidtherapie nog geen erkende opleiding, toch wist ik gelijk dat dit vak het voor mij was. Daarnaast heb ik ook opleidingen gedaan voor psychodynamisch therapeut en heb ik een coaching praktijk gehad. Hierdoor kijk ik verder dan alleen de huid. Dit geeft het intakegesprek, maar ook de huidtherapie vaak iets extra’s. Ik weet de juiste vragen te stellen waardoor ik iemand beter kan helpen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik vaak al snel zeggen waar het probleem ligt, of er een onderliggende oorzaak is en wat er veranderd moet worden om resultaat te verkrijgen. Vaak maak ik mee dat mensen al bij meerdere specialisten of klinieken zijn geweest, maar zonder resultaat. Nog elke keer grijpt dat me aan. Gewoon omdat ik vind dat iemand het recht heeft om juist en integer behandeld te worden. Met respect en empathie. Ik voel me begaan met mensen. Als iemand hulp nodig heeft, ben ik er en zoek ik de huidklacht tot op de bodem uit. Dat wordt gewaardeerd en geeft mij het gevoel dat ik bij kan dragen. Nieuwe behandeltechnieken en apparaten vind ik interessant. Toch ben ik erg kritisch. Er zijn een hoop apparaten waarmee van alles beloofd wordt. Ik zoek eerst uit of iets ook echt waarmaakt wat het belooft en of het een mooi resultaat geeft dat de moeite waard is.

CosmeDerm Den Haag huidtherapeut Jolien van Steenis

Jolien

“Samen met jou werk ik aan het beste resultaat”

Je kunt misschien wel zeggen dat de fascinatie voor de huid bij mij in het bloed zit. Mijn oma was schoonheidsspecialiste en mijn moeder is nog steeds werkzaam als schoonheidsspecialiste. Als jong meisje al wilde ik altijd schoonheidsspecialiste worden. Alleen gaf dit vak mij niet genoeg voldoening. Daarom ben ik huidtherapie gaan studeren voor nog meer verdieping, kennis en gerichtere behandelingen.

 

Als huidtherapeut voer je niet alleen heel veel verschillende behandelingen uit, je hebt ook met heel veel verschillende mensen te maken. Van pubers tot ouderen, variërend in huidkleur en afkomst. Tijdens de behandelingen leer je de cliënt ook echt kennen waardoor er een fijne, gezellige sfeer ontstaat. Dat maakt dat je een vertrouwensband opbouwt. Ik vind het namelijk erg belangrijk om cliënten duidelijke en eerlijke informatie mee te geven en ze meer te leren over hun huid. Waarom de huid op een bepaalde manier reageert, waar dat vandaan komt en hoe ze dat eventueel kunnen voorkomen. Maar ook waarom bepaalde producten niet goed zijn en andere producten wel. Als ik dit uitleg, leer je wat goed is voor de huid en hoe je zelf meer winst kunt behalen qua huidverbetering. Ik hou de cliënt als het ware betrokken bij het behandeltraject. Hierdoor krijg je een mooi resultaat. Je doet het samen!

Intake gesprek inclusief huidscan

De Huidscan wordt met het huid analyse systeem OBSERV 520 gemaakt en geeft het huidbeeld weer wat we met het blote oog niet waar kunnen nemen. De OBSERV 520 analyseert diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld.

De resultaten kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Een goede analyse is de basis voor het succes van een huidbehandeling.

Wil jij ook weten wat voor huid je hebt?

Bij jouw intake kunnen we een huidscan maken met de Observe 520. Daarmee maken een analyse van jouw huid waarna we  precies kunnen adviseren hoe we het huidprobleem kunnen oplossen. Een intakegesprek kost €15,- en is inclusief huidscan en huidanalyse.

Of neem contact op: 070 880 4422

cosmederm huidtherapeut

Maak een afspraak

Wil jij ook weten wat voor huid je hebt? 
Bij jouw intake kunnen we een huidscan maken met de Observe 520. Daarmee maken een analyse van jouw huid waarna we  precies kunnen adviseren hoe we het huidprobleem kunnen oplossen. Een intakegesprek kost €15,- en is inclusief huidscan en huidanalyse.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereiken op: