Over ons

Bij Cosméderm hoef je geen standaard advies te verwachten en ook niet bang te zijn dat we je van alles aansmeren. Voor een intake nemen wij de tijd om echt alles in kaart te brengen. Regelmatig maken we mee dat we van cliënten horen dat ze werkelijk alles al geprobeerd hebben, terwijl hun huidklachten soms alleen maar zijn verergerd. Zulke verhalen trekken wij ons aan. Doordat wij huidtherapeuten zijn, weten we stukken meer dan een schoonheidsspecialiste of een verkoopster van een parfumerie die bepaalde crèmes adviseert zonder écht naar een huid te kijken. Wacht ook niet tot een klein huidprobleem zich ontwikkelt tot een groot of storend probleem. Je huid verdient goede en professionele zorg.

Daarom kies je voor CosméDerm:

  • Gediplomeerde huidtherapeuten met hart voor het vak
  • Gespecialiseerd in de lichte én de donkere huid
  • Client staat centraal
  • Professionele, moderne behandelmethoden
  • Veel behandelingen worden vergoed
  • Nauwe samenwerking met artsen, dermatologen en radiotherapeuten
  • U kunt terecht met én zonder verwijzing van een arts
CosmeDerm Den Haag huidtherapeut Suzan Roeloffs

Suzan

“Huidklachten zoek ik tot de bodem uit”

Ik hou ervan om problemen op te lossen, en uiterlijk en schoonheid hadden ook altijd mijn interesse. Twintig jaar geleden was huidtherapie nog geen erkende opleiding, toch wist ik gelijk dat dit vak het voor mij was. Daarnaast heb ik ook opleidingen gedaan voor psychodynamisch therapeut en heb ik een coaching praktijk gehad. Hierdoor kijk ik verder dan alleen de huid. Dit geeft het intakegesprek, maar ook de huidtherapie vaak iets extra’s. Ik weet de juiste vragen te stellen waardoor ik iemand beter kan helpen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik vaak al snel zeggen waar het probleem ligt, of er een onderliggende oorzaak is en wat er veranderd moet worden om resultaat te verkrijgen. Vaak maak ik mee dat mensen al bij meerdere specialisten of klinieken zijn geweest, maar zonder resultaat. Nog elke keer grijpt dat me aan. Gewoon omdat ik vind dat iemand het recht heeft om juist en integer behandeld te worden. Met respect en empathie. Ik voel me begaan met mensen. Als iemand hulp nodig heeft, ben ik er en zoek ik de huidklacht tot op de bodem uit. Dat wordt gewaardeerd en geeft mij het gevoel dat ik bij kan dragen. Nieuwe behandeltechnieken en apparaten vind ik interessant. Toch ben ik erg kritisch. Er zijn een hoop apparaten waarmee van alles beloofd wordt. Ik zoek eerst uit of iets ook echt waarmaakt wat het belooft en of het een mooi resultaat geeft dat de moeite waard is.

CosmeDerm Den Haag huidtherapeut Ginny Kroon

Ginny

“Ik wil je met meer zelfvertrouwen de deur uit laten gaan”

Omdat ik zelf altijd een lastige huid heb gehad, weet ik maar al te goed hoe huidproblemen kunnen zorgen voor onzekerheid. Maar ik weet daardoor ook dat je letterlijk lekkerder in je vel zit als je huid er weer stralend uitziet. Het doet me goed als ik van een cliënte te horen krijg dat ze zich dankzij de mooie resultaten van de behandelingen zo zeker voelt dat ze geen foundation meer hoeft te dragen.

Als huidtherapeute kan ik mensen dat gevoel van zelfvertrouwen weer teruggeven met de juiste behandelingen. Dat doe ik door goed naar cliënten te luisteren. Wat is hun wens, en wat is hun onderliggende wens? Of het nou gaat om huidproblemen zoals acne en couperose of om zaken als pigmentvlekken, gesprongen adertjes, oedeemtherapie, oncologische zorg of huidverjonging: alle facetten van huidtherapie behoren tot mijn interesse gebieden. Want uiteindelijk komt het op een ding neer: zorgen dat je met meer zelfvertrouwen de deur uitgaat, én met een gezondere huid.

CosmeDerm Den Haag huidtherapeut Jolien van Steenis

Jolien

“Samen met jou werk ik aan het beste resultaat”

Je kunt misschien wel zeggen dat de fascinatie voor de huid bij mij in het bloed zit. Mijn oma was schoonheidsspecialiste en mijn moeder is nog steeds werkzaam als schoonheidsspecialiste. Als jong meisje al wilde ik altijd schoonheidsspecialiste worden. Alleen gaf dit vak mij niet genoeg voldoening. Daarom ben ik huidtherapie gaan studeren voor nog meer verdieping, kennis en gerichtere behandelingen.

 

Als huidtherapeut voer je niet alleen heel veel verschillende behandelingen uit, je hebt ook met heel veel verschillende mensen te maken. Van pubers tot ouderen, variërend in huidkleur en afkomst. Tijdens de behandelingen leer je de cliënt ook echt kennen waardoor er een fijne, gezellige sfeer ontstaat. Dat maakt dat je een vertrouwensband opbouwt. Ik vind het namelijk erg belangrijk om cliënten duidelijke en eerlijke informatie mee te geven en ze meer te leren over hun huid. Waarom de huid op een bepaalde manier reageert, waar dat vandaan komt en hoe ze dat eventueel kunnen voorkomen. Maar ook waarom bepaalde producten niet goed zijn en andere producten wel. Als ik dit uitleg, leer je wat goed is voor de huid en hoe je zelf meer winst kunt behalen qua huidverbetering. Ik hou de cliënt als het ware betrokken bij het behandeltraject. Hierdoor krijg je een mooi resultaat. Je doet het samen!