Huidverstrakking

Onze huid veroudert en dat komt door de afname van collageen en elastine vezels. Het resultaat: de huid wordt dunner, minder stevig en ook minder elastisch. De mate waarin dit gebeurt, hangt af van huidbeschadigingen die zijn opgelopen door de zon of door roken. Ook zien we dat het huidverouderingsproces bij vrouwen versneld wordt na de overgang.

Vanaf

Venus Freeze huidverstrakking gelaat € 150,-
Venus Freeze huidverstrakking lichaam € 150,-
CosmeDerm huidtherapie huidverstrakking

Huidversteviging op natuurlijke wijze

Venus Freeze

Of het nou gaat om een slappe onderkin, hangende bovenarmen, cellulite of rimpelvorming: de Venus Freeze is door onze huidtherapeuten de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid. Hiermee corrigeer je de huid van gezicht, hals en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. De behandeling is een veilige, prettige en pijnloze ervaring met verbluffende resultaten. Het is dé behandeling voor huidverstrakking en huidversteviging op een natuurlijke wijze. Dit maakt het tot een populaire behandeling op het gebied van niet-chirurgische huidverstrakking.

Hoe werkt Venus Freeze?

Venus Freeze is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2). Door deze behandeling wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes, die de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen verbetert.

Wat is het resultaat van Venus Freeze?

Omdat de Venus Freeze op alle huidlagen werkt, geeft dit een zichtbaar resultaat wat betreft huidverstrakking, een betere teint en een mooiere textuur van de huid. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten tot anderhalf uur, afhankelijk van het behandelgebied. Het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd zijn 8 tot 10 behandelingen. De frequentie bedraagt 1 keer per week. Voor onderhoud van het resultaat worden 4 tot 6 behandelingen per jaar aanbevolen. Veel cliënten vergelijken de behandeling met een hotstone massage en vinden het aangenaam en ontspannend

We begeleiden je van het eerste intakegesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg