Ongewenste haargroei

Haartjes, of ze nou in het gelaat, de armen, benen, schaamstreek, buik of rug voorkomen: we zijn ze liever kwijt dan rijk. Zwarte of bruine haren kunnen we uitstekend aanpakken met de diodelaser. Lichte of rossige haren worden door de laser niet ‘gepakt’. Hiervoor maken we gebruik van elektrisch ontharen.

Vanaf

Lasertherapie

Bovenlip € 65,-
Kin € 70,-
Combi bovenlip-kin € 100,-
Combi bovenlip-kin-hals € 110,-
Bakkebaarden € 70,-
Hele gezicht € 135,-
Buik € 100,-
Bikinilijn € 100,-
Bilnaad € 80,-
Billen € 100,-
Onderarmen € 100,-
Armen € 150,-
Oksels € 70,-
Onderbenen € 150,-
Benen € 250,-

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie 30 min € 59,-
Elektrische epilatie 60 min € 110,-
CosmeDerm huidtherapie haargroei lasertherapie

Permanent afrekenen met haartjes

De behandelmethode door middel van de diodelaser die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid. In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Lasertherapie

Van tevoren is het van belang om de haren niet te epileren of te harsen. Scheren mag wel. Tijdens de behandeling geeft de diodelaser in een fractie van een seconde zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Dit is vele malen effectiever dan IPL, omdat het laseren één krachtige golflengte heeft en recht op het doel afgaat. Dit is aanzienlijk gunstiger voor het vernietigen van de haarwortel. Er zijn zo’n 6 à 8 behandelingen nodig en een jaarlijkse onderhoudsbehandeling om het resultaat blijvend te houden. Het laseren voelt aan als kleine ‘speldenprikjes’: je voelt het dus wel, maar het is goed te verdragen. Dankzij het koelsysteem in de behandelkop van onze diodelaser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de diode laserenergie. Zowel voor als na de behandeling is het belangrijk om een zonnecrème te gebruiken.

Elektrische epilatie

Bij elektrisch ontharen wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje. Deze laten we in het haarzakje glijden en dan geven we enkele seconden een lichte hoeveelheid stroom. Door de stroom ontstaat er warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt. De storende haren worden op die manier één voor één behandeld. Elektrische epilatie is veilig, maar niet geheel pijnloos. Doordat we de stroomsterkte zelf instellen is deze behandeling voor iedereen draaglijk. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de hoeveelheid haren. Het gebruik van een zonbeschermingsproduct wordt hierna geadviseerd.

We begeleiden je van het eerste intakegesprek tot de laatste controle

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg